Camping Stockholm: En omfattande guide till Stockholms bästa campingplatser

Camping Stockholm

blog authorBy Johanna Hansen shield verification Verified Expert

  Staden Stockholm, med sina anmärkningsvärda skärgårdar, är en förtjusande destination som erbjuder en unik blandning av modernt stadsliv och landsbygdens lugn. Ett av sätten att uppleva denna balans är genom camping. Camping i Stockholm låter dig njuta av den andlöst vackra naturen, samtidigt som du är nära stadens pulserande kultur och historia. I denna guide kommer vi att utforska några av de bästa campingplatserna som Stockholm har att erbjuda, deras prissättning, recensioner och lite om vad som gör varje plats unik.

  Topp 5 campingplatser i Stockholm

  1. Bredäng Camping Stockholm

  Bredäng Camping är en attraktiv campingplats belägen i södra förorterna till Stockholm. Priserna varierar från 300 - 500 SEK per natt, beroende på årstiden och vilken typ av boende du väljer. Med närhet till stadskärnan erbjuder denna campingplats den perfekta kombinationen av natur och urban livsstil.
   
  Gästerna berömmer ofta platsen för dess renlighet, vänliga personal och utmärkta faciliteter, vilket inkluderar en mataffär och en restaurang. Campingplatsen erbjuder utmärkta kollektivtrafikförbindelser till Stockholms centrum, vilket gör det bekvämt för sightseeing.

  Camping i Stockholm

  2. Flottsbro Camping & StugbyBeläget i Huddinge

   
  Beläget i Huddinge, bara en kort bilresa från centrum av Stockholm, erbjuder Flottsbro Camping & Stugby en rolig campingupplevelse. Det dagliga priset varierar från 350 - 550 SEK. Det är beläget nära en vacker sjö, vilket gör det till en idealisk plats för vattenaktiviteter.
   
  Recensioner framhäver platsens lugna miljö och dess utbud av aktiviteter som skidåkning, vandring och simning. Stugorna är bekväma och kommer med nödvändiga bekvämligheter. Kollektivtrafik är också tillgänglig från campingplatsen till stadskärnan.

  3. Nickstabadet Camping

  Beläget i Nynäshamn, erbjuder Nickstabadet Camping en unik strandcampingupplevelse. Priset per natt kan variera från 400 - 600 SEK. Härifrån kan du njuta av panoramautsikt över havet och delta i många vattenaktiviteter.
  Gästerna kommenterar ofta positivt om den vänliga personalen, de väl underhållna faciliteterna och den fantastiska havsutsikten. Campingplatsen erbjuder även en restaurang och minigolf. Närheten till färjeterminalen gör det lätt att äventyra vidare ut i Stockholms skärgård.

  Campingplatsen

  4. Ängby Camping

  Belägen i hjärtat av staden erbjuder Ängby Camping en unik urban campingupplevelse. Priserna varierar från 350 - 550 SEK per natt. Campingplatsen ligger vid Ängbybadet, en av Stockholms mest populära stränder.
   
  Campingplatsen får positiva recensioner för dess läge, rena faciliteter och hjälpsam personal. Trots att den ligger i staden är området tyst, vilket gör det till en perfekt plats att koppla av efter en hektisk dag av att utforska Stockholm.

  5. Bogesund Camping

  Bogesund Camping ligger i Vaxholm, i Stockholms skärgård. Priset varierar från 450 - 700 SEK per natt. Detta är en perfekt tillflyktsort för dem som njuter av en lugn miljö omgiven av skog och hav.
   
  Campare älskar lugnet här, tillsammans med de rikliga möjligheterna till vandring och djurlivsobservation. Platsen erbjuder en blandning av naturens lugn och bekvämligheten med närliggande restauranger och butiker i Vaxholm.

  campingresa till Stockholm

  Bästa säsongen att campa på

  Stockholm, Sveriges huvudstad, är en dold pärla för campingentusiaster. Oavsett om du önskar en havs-, sjö- eller urban campingupplevelse, erbjuder Stockholm allt. Varje campingplats har sina egna unika erbjudanden, från lugna omgivningar, tillgång till friluftsaktiviteter och enkel tillgång till det pulserande stadslivet. Denna guide om "Camping Stockholm" bör ge dig all den information du behöver för att planera ditt nästa äventyr.
   
  När du planerar en campingresa till Stockholm är det viktigt att ta hänsyn till det lokala klimatet. Det svenska vädret kan variera mycket. Somrarna är oftast milda, med temperaturer mellan 20 och 25 grader Celsius (68-77°F), vilket är den idealiska tiden för camping. Men det är alltid bra att vara förberedd på tillfälliga regnskurar. Vintrarna å andra sidan kan vara extremt kalla med temperaturer som ofta sjunker under nollan.
   
  Dessutom kan du överväga att hyra en husvagn för en mer bekväm och praktisk campingupplevelse. Husvagnshyra är mycket populärt i Sverige, och erbjuder ett flexibelt sätt att utforska landets fantastiska landskap. Du kan hitta många leverantörer som erbjuder ett brett sortiment av husvagnar utrustade med alla nödvändiga bekvämligheter. På detta sätt kan du njuta av landets natursköna skönhet i din egen takt, utan att kompromissa med komforten. Kom ihåg att boka i förväg, särskilt under högsäsong, för att säkra det bästa erbjudandet.

  Dags att campa!

  För att summera, den unika blandningen av stadsliv och naturskönhet gör camping i Stockholm till en upplevelse som ingen annan. Det erbjuder verkligen något för varje campare. Så packa dina väskor, förbered din resplan och gör dig redo att skapa några oförglömliga minnen!


  Ge dig av på ett äventyr!

  Oslagbara priser. Utmärkt kundservice.

  BOKA NU
  Moose
  Campervan Sweden Logo BOOKA