Hyr en husbil idag

Hyr en husbil idag

Upphämtningsdatum
Location
Return
Location
Boka med en deposition
Gratis avbokning
Inga dolda kostnader

Hyr en husbil idag

Upphämtningsdatum
Avlämningsdatum

Bästa priserna

Boka med en deposition

Gratis avbokning

24/7 kundservice

Ärlighet & transparens

Inga dolda kostnader

Sun Sun Circle Sun Ray
Cloud
Cloud
Cloud
Cloud
Bear
Se alla campervans

Campervan Play

Ge er ut på en intim resa genom Sveriges hisnande landskap med Campervan Play, ett prisvärt alternativ för par eller par av äventyrare. Upptäck friheten på fyra hjul!

Campervan Play
 • Pris per dag från: 1,190 SEK
 • Lågsäsong!  Spara -35%
Reservera

Campervan Urban

Sverige har en av världens bästa vägnät, vilket gör det till en idealisk destination att upptäcka med en husbil! Vår Campervan Urban handlar om att upptäcka Midnattssolens lands vackraste städer och njuta av varje sekund av din roadtrip genom dess jungfruliga naturlandskap från första dagen!

Campervan Urban
 • Pris per dag från: 2,303 SEK
 • Lågsäsong!  Spara -45%
Reservera

Campervan Fun

Lernen Sie den Campervan Fun kennen, den vielseitigen Traumreisebegleiter für kleine Familien oder Trios, die sich in die Naturschönheiten Schwedens wagen. Geräumig und dennoch wirtschaftlich, ist dieser Campervan sehr zuverlässig und größer, als Sie es für den Preis erwarten würden!

Campervan Fun
 • Pris per dag från: 1,490 SEK
 • Lågsäsong!  Spara -35%
Reservera

Campervan Viking

Ge dig ut på en resa som ingen annan genom Sveriges vidsträckta horisonter med Campervan Viking, en oslagbar blandning av utrymme och komfort perfekt för två vuxna (+1 barn) och par. Ta dig an alla asfalterade eller jämnt grusiga stigar med lätthet och ge dig ut på vägen!

Campervan Viking
 • Pris per dag från: 1,790 SEK
 • Lågsäsong!  Spara -35%
Reservera

Motorhome Cute

Upptäck Sveriges urbana charm med Motorhome Cute, där kompakt storlek möter storslagna äventyr. Denna lättmanövrerade husbil är perfekt för par eller vänner som vill förlora sig på vägarna och upptäcka Sveriges mest spektakulära städer!

Motorhome Cute
 • Pris per dag från: 2,159 SEK
 • Lågsäsong!  Spara -44%
Reservera

Motorhome Cozy

Navigera genom Sveriges natursköna underverk med Motorhome Cozy, en kompakt husbil designad för två. Oavsett om du reser med din partner, en vän eller en familjemedlem, gör detta lättkörda hus på hjul varje smal väg till en intim resa, där moderna bekvämligheter möter hemmets mysighet.

Motorhome Cozy
 • Pris per dag från: 2,784 SEK
 • Lågsäsong!  Spara -65%
Reservera

Motorhome Comfy

Upplev hemmets bekvämlighet när du får ut det mesta av din semester i denna husbilsuthyrning i Sverige. Dess rymliga sovområden och fullt utrustade kök säkerställer att du äter bekvämt, vilar fridfullt och reser smidigt genom Midnattssolens land.

Motorhome Comfy
 • Pris per dag från: 2,800 SEK
 • Lågsäsong!  Spara -35%
Reservera

Motorhome Homey

Vem sa att resa och sova i en husbil saknade lyx? Få vikingahuvuden att vända sig och få de höga tallarna att buga när du glider ned längs varje väg i denna rymliga, eleganta och fullt utrustade husbil vid uthyrning i Sverige!

Motorhome Homey
 • Pris per dag från: 3,144 SEK
 • Lågsäsong!  Spara -40%
Reservera

Motorhome Family

Letar du efter en husbilsuthyrning i Sverige med oöverträffad komfort, topprestanda och förstklassiga bostadsutrymmen? Du har hittat den! Denna husbil är perfekt för stora grupper som ivrigt vill upptäcka denna nordiska pärla, rida på en älg (inte riktigt!), åka hundspann eller något annat äventyr ditt hjärta önskar!

Motorhome Family
 • Pris per dag från: 3,291 SEK
 • Lågsäsong!  Spara -50%
Reservera

Frågor eller funderingar?

Se våra vanliga frågor Konsultera våra FAQs

Frågor eller funderingar?

Se våra vanliga frågor Konsultera våra FAQs

Thumbnail

Ge dig av på ett äventyr!

Oslagbara priser. Utmärkt kundservice.

BOKA NU
Moose

Varför hyra en husbil med Campervan Sverige?

 • Sedan vi etablerade vår närvaro 2013 har vi satt riktmärket inom uthyrningsindustrin. Våra samarbeten med regionens mest ansedda lokala företag säkerställer att din husbilsuthyrningsupplevelse är oöverträffad. För dem som är ute efter att hyra husbil och ha en fantastisk upplevelse är Campervan Sweden ditt definitiva val.
 • Eftersom vi inser värdet av kostnadseffektiva val, prioriterar vi att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med vår tjänsts kvalitet. Vi handplockar våra fordon för att erbjuda dig de mest efterfrågade och prisade modellerna som finns idag.
 • Exceptionell kundsupport är hjärtat av Campervan Swedens företagsfilosofi. Alltid till hands, står vårt vänliga team redo 24/7 för att svara på alla frågor eller ge vägledning, vilket gör ditt äventyr både avkopplande och minnesvärt.
 • Varje husbil är noggrant utvald för att ge optimal komfort och funktionalitet under hela din resa. Utrustade med bekvämligheter som ett pentry, sängkläder och viktiga campingredskap, tillgodoser vi både enskilda resenärer och familjer.
 • Så, oavsett om du reser ensam eller är på utflykt med hela familjen, lita på att våra husbilar blir din mysiga fristad och guidar dig genom vårt lands imponerande vyer och dess rika kultur.
Upplev vårt land i bekvämligheten av en husbil

Upplev vårt land i bekvämligheten av en husbil

Att hyra husbil är symbolen för att resa obehindrat. Vårt land lockar många husbilsresenärer med sin mångfaldiga skönhet. Från den lugna skönheten i dess otaliga sjöar till Lapplands karga vidd, från pulserande städer som ekar historia till fridfulla skärgårdar, ger en husbil dig chansen att bestämma din egen takt. Pausa för att beundra, stanna kvar för att utforska och kör för att upptäcka, och fördjupa dig i vårt lands rika kultur.

Våra husbilar är en harmonisk blandning av hemtrevliga och moderna bekvämligheter, skräddarsydda för en oförglömlig resa. Vårt vackra lands öppna väg väntar; allt du behöver göra är att boka din husbil. Ge dig ut på denna spännande resa och utforska landet i sann komfort. Välkommen till en resenärs dröm!

Upptäck Sveriges gömda pärlor med en husbil

Upptäck Sveriges gömda pärlor med en husbil

Att resa i husbil öppnar dörren till att uppleva Sveriges förtjusande städer och tätorter på ett unikt sätt. Börja med Stockholm, där din husbil blir det perfekta hemmet för att utforska dess myriad av öar och rika historia. I Göteborg, kan du parkera din husbil och vandra genom den livliga fiskmarknaden Feskekörka eller varva ner i dess charmiga kanalmiljöer.

Ta dig till Malmö, och låt din husbil vila vid dess moderna hamn, vilket ger dig chansen att upptäcka dess blandning av modern och historisk arkitektur. Bege dig norrut till Kiruna, innanför polcirkeln, där din husbil blir som en mysig liten stuga efter dagar av att jaga norrsken eller gräva dig in i den samiska kulturen. Denna husbilsresa ser till att du får se Sverige i all sin mångfacetterade härlighet.

Vanliga frågor


Ja det kan du! Vi erbjuder flexibla alternativ för hämtning och avlämning för din bekvämlighet.

Ja, alla våra husbilar är fullt utrustade med sängkläder och köksutrustning för att göra din resa bekväm.

Ja, så länge det är en fullständig behörighet som är lämplig för fordonsklassen. Internationella körkortstillstånd accepteras också. Föraren måste vara minst 21 år gammal med minst ett års körvana.

Ja, den kortaste hyresperioden är vanligtvis 7 dagar, men det kan variera beroende på säsong. Vänligen kontakta oss för att bekräfta minsta hyresperiod innan din resa.

Absolut! Vi erbjuder vägassistans dygnet runt för sinnesfrid under dina resor.

Tyvärr tillåter vi inte husdjur i våra husbilar för att säkerställa komforten för alla våra kunder.

För närvarande erbjuder vi endast manuella fordon, även om vi ständigt arbetar med att utöka vårt utbud.

Absolut! Du kan hyra våra fordon om du är 21 år och har haft ditt körkort i minst 12 månader.

Ja, varje stad erbjuder en mängd olika välutrustade campingplatser där du kan parkera din husbil.

Plats & tidtabell

Vardagar Timmar
måndag Öppet 24 timmar
torsdag Öppet 24 timmar
onsdag Öppet 24 timmar
torsdag Öppet 24 timmar
fredag Öppet 24 timmar
lördag Öppet 24 timmar
söndag Öppet 24 timmar
Campervan Sweden Logo BOOKA